INSPIRO za dveřmi

29. 11. 2012

Evangelikální teologický seminář v Praze zve pracovníky v církvi všech generací na kurz INSPIRO, který se bude konat v průběhu školního roku 2012/2013.

Kurz obsahuje tři setkání, která se budou konat 7.-8.12.2012, 18.-19.1.2013 a 8.-9.2.2013 v modlitebně sboru Křesťanské společenství Nymburk. Jednotlivá setkání budou probíhat od pátečního večera do sobotního odpoledne.

V příloze tohoto článku naleznete přehled seminářů, které budou nabídnuty na kurzu Inspiro. Kurz je určen křesťanům všech generací.

Mezi řečníky se objeví Tomáš W. Pavlíček, Dan Drápal, Irena Pouchlá, David Beňa, David Novák, Pavel Černý, Daniel Kaleta a Jan Vlk, Marek Macák, Petr Geldner, Jan Valeš st., Daniel Fajfr, Miloš Poborský, Lubomír Ondráček nebo Fred Průdek. Páteční večery vede Jan Valeš ml.

První setkání se blíží a kapacita je omezená! Ubytování je možné si rezervovat v hotelu nedaleko modlitebny.

Na kurz je třeba se předem přihlásit přes rychlý on-line formulář, který naleznete na http://www.etspraha.cz/cs/branches/public_courses

Tento kurz je jedinečný také v tom, že nabízí lidem na sborech dlouhodobější vzdělávání. Zejména páteční večery na sebe budou navazovat. Jejich tématem je povzbuzení a duchovní obnova. Účastnici zde najdou nové vztahy a posilu.

PLAKÁT kurzu vhodný pro sborová oznámení naleznete na http://www.etspraha.cz/cs/attachments/1610

Za Evangelikální teologický seminář vás na kurz INSPIRO zve Jan Valeš.

 
Církev bratrská. Všechna práva vyhrazena. Informace k vnitřnímu oznamovacímu systému.