Online kurzy Objevování života od 14. září 2020

01. 09. 2020

Kurz Objevování života je sedmitýdenní kurz, který poukazuje na modly ve společnosti a na to, jak se s nimi vyrovnává křesťanství. Je určen především hledajícím, ale může se ho zúčastnit kdokoliv. Je povzbuzením pro již věřící křesťany. Tento kurz navazuje na kurz Objevování křesťanství, může ho předcházet nebo následovat.

Školení nových kurzů Objevování života pro budoucí vedoucí proběhne v neděli 6. září v 17:00 na Zoomu s vedoucím z lektorů Christianity Explored Ministries s Craigem Dyerem. Simultánní překlad do českého jazyka bude zajištěn.

Školení je zdarma. Všichni účastníci školení dostanou poznámky ke školení v českém jazyce. Přihlášky na školení jsou k dispozici zde. Více info také na Facebookové pozvánce.

Od pondělí 14. září v 19:00 pak bude probíhat online kurz na Zoomu, kde se proškolení vedoucí mohou účastnit se svou skupinkou, případně je možné připojit se k nám jako účastník kurzu. Biblické komentáře k jednotlivým tématům kromě Davida Nováka přednesou Petr Plaňanský, Petr Hušť a další.

V případě, že nejste fanouškem online kurzů, je možné na základě absolvovaného školení a zakoupených materiálů vést kurz na skupince ve Vašem sboru. Více o kurzu ZDE.

Více ke kurzu najdete na videu

Fotografie

 
Církev bratrská. Všechna práva vyhrazena. Informace k vnitřnímu oznamovacímu systému.