Staňte se vánočními anděly a potěšte děti odsouzených rodičů

24. 11. 2020

Vážení přátelé,
I letos se na Vás obracíme s nabídkou zapojení se do projektu Andělský strom, jehož cílem je darovat vánoční dárky dětem, které mají mámu nebo tátu ve vězení. Prosíme Vás tímto o předání informací o projektu do jednotlivých farností / sborů / společenství, aby se o projektu mohlo dozvědět co nejvíce lidí.
Proč se věnujeme právě dětem odsouzených rodičů a co tyto děti prožívají?
Odpovědi najdete v našem videu!
Zatím nám z věznic přišlo přes 1 100 přihlášek a další ještě stále přicházejí. Zapojte se i vy!

Ptáte se jak?
1. Zapojit se můžete buď jako celé společenství vybráním důvěryhodného koordinátora, se kterým se dohodneme na počtu dárků a budeme s ním nadále komunikovat ohledně potřeb konkrétních dětí. Všechny podklady pečlivě připravíme, zjistíme potřeby dětí, zkontrolujeme poštovní adresu.
Koordinátorovi pak poštou zašleme poštovní adresy pečujících osob i dopisy odsouzených rodičů;
2. Nebo projekt Andělský strom můžete inzerovat ve vašem společenství a nechat to již na jednotlivcích, jestli se do projektu zapojí a kontaktují nás (skrze náš webový formulář na http://andelskystrom.cz, nebo náš facebook (https://www.facebook.com/andelskystrom), nebo emailem na andelskystrom@mvs.cz);
3. Nebo projekt můžete podpořit finančně na náš účet 243 511 614 / 0300, případně přispěním do sbírky na dárcovském webu https://www.darujme.cz/projekt/1203646.
4. Dále nám pomůžete, budete-li informace o projektu šířit dále a to jakýmkoli způsobem – emailově, na webu nebo třeba sdílením našich příspěvků na facebooku (https://www.facebook.com/andelskystrom);
5. a samozřejmě v neposlední řadě budeme vděční za vaši modlitební podporu projektu - za ochotné dárce, za včasné odeslání všech dárků, za veškerou logistiku a za naše pracovníky a dobrovolníky.

Předem děkujeme za jakoukoli podporu Andělského stromu!
Kdybyste měli jakékoli dotazy, neváhejte se na mě prosím obrátit.
Mezinárodní vězeňské společenství, z.s.

Fotografie

 
Církev bratrská. Všechna práva vyhrazena. Informace k vnitřnímu oznamovacímu systému.