Úvod Články Hledáme dobrovolníky do kreativního týmu Církve bratrské
23. srpna 2024

Hledáme dobrovolníky do kreativního týmu Církve bratrské

Církev bratrská hledá nadšené dobrovolníky, kteří by se chtěli zapojit do kreativní práce na různých projektech pro nový web a sociální sítě naší církve (nový web bude spuštěn v nejbližší době). Máte rádi práci s grafikou, videem, nebo zvukem? Zajímá vás tvorba obsahu pro sociální sítě nebo práce se studiovou technikou? Pokud ano, hledáme právě vás! Staňte se součástí celocírkevního kreativního týmu a pomozte nám šířit Evangelium také online.

Jaké oblasti hledáme?

1. Tvorba Grafiky a Obsahu pro Sociální Sítě

Hledáme dobrovolníky, kteří mají zkušenosti s nástroji jako Canva, nebo se chtějí naučit, jak vytvářet poutavé vizuály a příspěvky pro naše sociální sítě.

2. Střih a Editace Zvuku a Videa

Lidi se zájmem o střih videa, editaci zvuku a další tvorbu multimediálních projektů. Pokud máte zkušenosti s programy jako Adobe Premiere, Final Cut Pro, Davinci resolvem, Audacity, nebo dalšími podobnými nástroji.

3. Obsluha studiové techniky na natáčení

Hledáme dobrovolníky z Prahy a okolí, kteří se zajímají o technickou stránku natáčení a obsluhu studiové techniky. Pokud už máte zkušenosti, nebo se chcete v této oblasti naučit něco nového, je tato příležitost ideální právě pro vás.

Proč se zapojit?

Vaše kreativní práce pomůže šířit poselství víry a naděje přímo k těm, kteří hledají odpovědi a povzbuzení a přinášet Boží slovo do online prostoru, kde dnes tráví čas velká část naší společnosti. Vytvářením vizuálního obsahu, videí nebo audio nahrávek budete součástí misie, která má moc oslovit a inspirovat tisíce lidí.

Kdo se může přihlásit?

Hledáme především dobrovolníky, kteří mají čas a chuť věnovat se těmto aktivitám pravidelně a mají alespoň základní zkušenosti v uvedených oblastech.

Jak se přihlásit?

Pokud vás některá z uvedených oblastí zaujala, neváhejte kontaktovat šéfredaktorku nového webu CB Kamilu Beranovou na emailu kamila.beranova@cb.cz nebo na čísle 607 260 038. Těšíme se na vaši odpověď a na společnou práci v kreativním týmu!

Fotogalerie
Další novinky
RCB
dnes
Vize Rady CB
Přinášíme Vám vizi Rady CB do roku 2025. Najdete ji na této stránce.
Praha 4 - Šeberov
včera
Tomáš Cvejn byl uveden do služby kazatele v Praze – Šeberově
Šeberovský sbor přivítal nového kazatele
Povodně 2024
RCB
před 3 dny
Modleme se za naši zemi
Modleme se za naši zemi a za všechny zasažené povodněmi.
Další novinky
RCB
dnes
Přinášíme Vám vizi Rady CB do roku 2025. Najdete ji na této stránce.
Praha 4 - Šeberov
včera
Šeberovský sbor přivítal nového kazatele
Povodně 2024
RCB
před 3 dny
Modleme se za naši zemi a za všechny zasažené povodněmi.