POMÁHÁME DIAKONII CB

29. 11. 2017

PRVNÍ KLUBOVÁ pojišťovna (www.prvniklubova.cz) spouští nový projekt finanční pomoci neziskovým organizacím, mezi nimiž je i Diakonie Církve bratrské. Projekt vychází z myšlenky, že pojišťovna a neziskové organizace mají stejnou misi – pomáhat lidem, kteří se ocitli v nesnázích, a pro Diakonii CB znamená možnost získat finanční prostředky na rozvoj její činnosti.

JAK PROJEKT FUNGUJE?

Podrobnější prezentaci projektu najdete na webu http://bit.ly/pomahameDiakoniiCB

Projekt využívá specifik modelu PRVNÍ KLUBOVÉ pojišťovny. Ta na konci každého roku vrací lidem peníze, které nevyužije na výplatu škod. Navíc při rozšiřování základny spoléhá na své členy, kteří mají možnost do pojišťovny zvát své přátele a známé. Ti, kdo někoho pozvali, dostávají tzv. přátelské body, díky nimž mají na konci roku vyšší odměnu. (Více o tom zde: https://www.prvniklubova.cz/cs/jak-to-funguje.aspx)

Nyní pojišťovna otevírá možnost, aby se k ní noví členové připojili přes webové stránky neziskových organizací. Za každého člena, který do pojišťovny přijde přes stránky spojené s CB dostane Diakonie CB jednorázově 500 Kč a dále každoročně 8 až 12% z pojistek, na kterých nebude v daném roce vyplacena škoda. Pokud by takto přes weby CB přišlo do pojišťovny 100 lidí, mohla by Diakonie CB podle propočtů obdržet každoročně cca 100 000 Kč.

Budeme proto rádi, když o projektu dáte vědět členům vašeho sboru. Některé typy pojištění (např. povinné ručení aut) je ze zákona nutné mít, jejich převedením k PRVNÍ KLUBOVÉ ale mohou členové naší církve výrazně pomoci rozvoji aktivit Diakonie.

JAK SE ČLENOVÉ CÍRKVE MOHOU ZAPOJIT?

● Na webu http://www.cb.cz/diakonie/ je viditelný odkaz na stránku projektu.

● Je třeba se do pojišťovny registrovat přes formulář na konci stránky o projektu a Diakonie CB dostane jednorázově 500 Kč.

● Pojišťovna pomůže s prvními kroky, případně s převodem vašich stávajících pojistek.

● Od okamžiku uzavření první pojistky bude díky inovativnímu modelu pojišťovny Diakonie automaticky dostávat každoroční odměnu ve výši cca 8–12 % pojistky.

DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE

Zakladatel PRVNÍ KLUBOVÉ pojišťovny Marek Orawski je členem Církve bratrské, sboru Praha Šeberov, a provozovatelem portálu Firmy G6. Jednou z jeho hlavních motivací pro založení nové pojišťovny bylo přesvědčení, že hlavním smyslem pojištění nemá být generovat peníze akcionářům, ale pomáhat. Podpora Diakonie Církve bratrské na tuto myšlenku přirozeně navazuje.

Fotografie

 
Církev bratrská. Všechna práva vyhrazena. Informace k vnitřnímu oznamovacímu systému.