CB RUN OPEN 2018

10. 04. 2018

Církev bratrská v Čelákovicích Vás zve na 2. ročník benefičního běhu CB RUN OPEN.

Tato akce se stejně jako v loňském roce koná na podporu dostavby nové budovy Církve bratrské v Čelákovicích a je zároveň příležitostí pro setkání všech milovníků běhu. Nová budova by měla sloužit nejen jako sborový dům pro naše společenství, ale také místo setkávání pro širokou veřejnost. Prostor je koncipován jako víceúčelový tak, aby nabídnul možnost konání bohoslužeb, koncertů, výstav, seminářů, stejně jako setkávání mládeže, aktivit pro děti, biblických skupinek, nebo byl třeba jen místem tichého zastavení pro všechny, kdo o to budou stát. Stavba byla navržena Prof. Ing. Arch. Ladislav Lábusem.

Benefiční akce se koná 9. 6. 2018 v 10.00 h v Čelákovicích u lávky.

Program:

  • Dětské běhy – dle věkových kategorií
  • Hlavní závod – 10 km – soutěžní běh. Běh je určen všem, kteří si troufnou tuto vzdálenost uběhnout. Nejrychlejší běžec bude korunován titulem „mistr CB“
  • Běh pro radost – 2 km - nezávodní disciplína pro všechny, kdo poběží rádi, hlavní závod by nezvládli, ale chtějí nás svou účastí podpořit
  • Doprovodný program - občerstvení, ohýnek, sportovní pomůcky k zapůjčení, crazy runy, v odpoledních hodinách pro zájemce prohlídky stavby.

Dobrovolné startovné nemusí běžec platit sám, mohou na něj přispět další podporovatelé, např. sbor, staršovstvo, mládež, rodina, přátelé. Startovné bude použito na dokončení stavby.

Video z 1. ročníku CB RUN OPEN 2017 je k dispozici na YouTube.

Kontakty:

Petr Luhan, tel. 731 172 641, cbrun@seznam.cz
www.cb.cz/celakovice, www.facebook.com/celakovicecb

Fotografie

Přílohy

 
Církev bratrská. Všechna práva vyhrazena. Informace k vnitřnímu oznamovacímu systému.